O espazo cedido polo Concello das Neves ao Sergas funciona xa como unha sala máis do centro de saúde

Continúan as melloras no Centro de Saúde coa colocación de dúas alfombras mixtas de desinfección e secado anti-Covid para as dúas entradas do centro (a principal e o novo espazo habilitado), que serán substituídas mensualmente, e desinfectadas diariamente.

Tamén se instalou unha ducha para a desinfección e limpeza do persoal do centro nun espazo que xa estaba reservado para a mesma, pero na que nunca chegara a poñerse. Ademais, a zona que antes ocupaba a Galiña Azul, cedida polo Concello, xa se atopa totalmente acondicionada e en funcionamento como unha sala máis do Centro de Saúde.

O Concello das Neves mantén así o seu compromiso cun servizo fundamental como a sanidade, que tamén manifestou na reunión mantida o 30 de novembro no Concello co xerente da Área Sanitaria ao que trasladou a necesidade de activar a atención presencial. Necesidade que xa fora manifestada no pleno do 3 de novembro, a raíz dunha moción presentada polo grupo municipal do BNG, aprobada co apoio do PSOE, a abstención de Eduardo Mariño, e os votos en contra do PP.